Om Skamol

 

Skamol er en af de førende leverandører af specialisoleringssystemer - både indenfor byggeri og industri.

Med Skamols isoleringssystemer er målet at tilføre værdi for vores partnere, kunder og miljøet.

Eksperter i specialisoleringssystemer

Skamol blev grundlagt i 1912 i Danmark og leverer specialisoleringssystemer globalt inden for to hovedområder: byggeri og industri.

Med vores fire fabrikker placeret i Danmark og Polen dominerer vi markedet for specialisoleringssystemer.

SkamoWall er et banebrydende isoleringssystemer til huse og bygninger.

Kvalificeret isoleringsrådgivning

Udover at have avancerede produktionsanlæg, har Skamol eksperter ansat med omfattende viden om systemets kvaliteter, ydelse, anvendelse og montering. Dette betyder, at Skamol leverer teknisk rådgivning til vores kunder og partnere. Ved at montere vores unikke vægsystemer, vil man opleve fordelene som energibesparelser, forbedret arbejds- og indeklima og reduceret CO2-udledning.

På forkant med udvikling af effektive indvendige isoleringssystemer

Skamol er et firma på forkant af forskning og systemudvikling samt nye teknikker og teknologier til interne isoleringssystemer. Vores produktionsanlæg holdes ajour for at sikre kontinuerlig høj systemkvalitet - en vigtig egenskab for vores kunder og partnere.

Vi lytter nøje til specifikke kundeforespørgsler og generelle markedskrav, for at kunne udvikle nye specialisoleringssystemer med nye egenskaber.

--Skamo--Wall er miljøvenlig

Specialisoleringssystemerne har en positiv indvirkning på miljøet. Det betyder, at vi hjælper vores kunder med at forbedre deres kulstofaftryk og understøtter en grøn profil ved at reducere CO2-udledning.

I vores produktion og udvikling tilstræber vi at minimere affaldsmængder, identificere og revurdere nye områder med potentiale til brug og genanvendelse. Som et eksempel er det lykkedes os at bruge overskydende varme fra et af vores anlæg til at levere billigere opvarmning af huse i lokalsamfundet.

Vi ser juridiske krav som en minimumsstandard og vil typisk gå ud over vores pligt til at beskytte miljø, sundhed og sikkerhed.

Ønsker du mere info?