Fugtproblemer i kælderen

 

Mange mennesker oplever problemer med fugtige kældre i deres boliger, og vi har også oplevet et stigende problem i offentlige bygninger.

Mange mennesker oplever problemer med fugtige kældre i deres boliger, og vi har også oplevet et stigende problem i offentlige bygninger.
Fugt opstår ofte på indvendige vægge, og hvis dette problem ikke behandles korrekt, udvikler det sig over tid til skimmel.

Den mest almindelige og effektive måde at fjerne fugt på indvendige vægge er at efterisolere. For effektivt at eliminere fugt i din kælder anbefaler vi at montere SkamoWall Basic. SkamoWall Basic isolerer dine indre kældervægge, absorberer fugt, eliminerer skimmelrisikoen, fjerner dårlig lugt og forbedrer indeklimaet.

SkamoWall Basic er et unikt indvendigt isoleringssystem, der forhindrer fugt og skimmel. Den centrale del af systemet er kalciumsilikatpladen, SkamoWall Basic Board, der kan absorbere fugt og afgive det ud i rummet, når der udluftes. SkamoWall Basic sikrer et tørt, beboeligt og behageligt indeklima i din kælder

Når SkamoWall Basic Board er monteret på kældervæggen, kan det absorbere fugt og afgive det ind i rummet igen. Fugten absorberes af SkamoWall Basic Board på grund af pladens høje kapillæreffekt.

Med det indvendige isoleringssystem SkamoWall Basic har du taget et stort skridt mod en fugtfri kælder. Med dette system skal du stadig udlufte din kælder.

Ønsker du at øge værdien af dit hus og have kælder uden fugtproblemer?

Læs mere om SkamoWall Basics kvaliteter.

Ønsker du mere info?