Hvad er skimmel?

 

Desværre har mange mennesker oplevet fugt og skimmel i deres boliger. Dette ses ofte i kældre og vådrum.

I lang tid var det ikke muligt at renovere din kælder med et effektivt indvendigt isoleringssystem mod fugt og skimmel. Skamol er dog den stolte leverandør af SkamoWall, som er et unikt system til indvendig isolering af din kælder. Systemet fjerner ikke kun fugt og skimmel på dine vægge, men det forhindrer også, at skimmel forekommer igen. Ved at montere SkamoWall på kældervægge kan du effektivt forbedre indeklimaet.

Skimmel skader ikke nødvendigvis dit helbred straks. Hvis du bliver i et rum med skimmel i lange perioder, vil dit helbred sandsynligvis blive påvirket. Dette gør sig især gældende for personer med astma, høfeber eller andre allergier. Reaktionerne på skimmelsvamp varierer, men symptomerne er typisk hovedpine, koncentrationsbesvær, irriterede øjne, træthed, svimmelhed, blokeret næse, ondt i halsen og rødmen eller brændende hud.

SkamoWall Basic-systemet er blevet brugt i mere end 20 år, bla. i Tyskland. Der hvor systemet er monteret korrekt, er der ikke observeret problemer med fugt eller skimmel. Dette er et klart bevis på systemets effektivitet.

Din kælder bliver mere nyttig, når du monterer, hvad vi kalder det bedste indvendige isoleringssystem til kældre. Du opnår et mere behageligt indeklima, selv i værelser, der kun bruges til opbevaring. Derudover har du fjernet eventuelle skimmelproblemer.

Ønsker du mere info?