Hvorfor er væggene i mit hus så kolde?

 

Ofte kan værelser med store ydre vægområder være kolde, selv når varmen er tændt. I mange tilfælde er dårligt isolerede vægge problemet, og løsningen er indvendig isolering.

Vi har oplevet hjem med fugtproblemer, der har været kolde. Ved at montere SkamoWall Living har beboerne oplevet en klar forbedring af indeklimaet - både hvad angår eliminering af fugtighed og en klar forbedring af temperaturen.

 

Inside insulation made easy

SkamoWall Living-systemet er let og enkelt at montere. Hele monteringsprocessen kan let udføres af en person med almindeligt håndværktøj.

SkamoWall Living er indvendigt vægisoleringssystem, der kan monteres af gør-det-selv-personer. Der er lavet instruktioner, der beskriver monteringen trin for trin.

 

Et stærkt indvendigt isoleringssystem

SkamoWall Living er skruevenlig og har stor trækstyrke. Vigtige egenskaber, som fx. gør det muligt at installere radiatorer og tv direkte på væggen.

SkamoWall Living er et fantastisk vægsystem til indvendig isolering af din bolig. Det vil gøre din bolig varmere og sikre et forbedret indeklima. Det centrale stykke af disse systemer er kalciumsilikatplader, der er i stand til at absorbere fugt og derefter, når rummet er udluftet, afgive fugten ud i rummet. SkamoWall Living sikrer derved et behageligt indeklima.

Ønsker du mere info?