Hvordan slipper man af med skimmel og forbedrer indeklimaet?

 

Desværre oplever mange mennesker problemer med fugt og skimmel i deres hjem. SkamoWall Living er et unikt indvendigt isoleringsvægsystem, der løser problemet.

Hvis du vasker skimmel væk, forsvinder den kun midlertidigt. For at komme skimmel til livs, skal du ændre betingelserne i rummet og dermed eliminere risikoen for, at skimmel udvikler sig. Opholder man sig i rum med skimmel kan det forårsage sundhedsmæssige problemer for både børn og voksne. Dette gælder især for mennesker, der allerede har astma, høfeber eller allergier. Reaktionerne på skimmelsvamp kan variere, men symptomerne er typisk hovedpine, koncentrationsvanskeligheder, irriterede øjne, træthed, svimmelhed, stoppet næse, ondt i halsen og rødme eller brændende hud. Vi anbefaler at isolere dine indvendige vægge med et SkamoWall Living-system for at undgå fugt og skimmel til gavn for indeklimaet.

SkamoWall Living er et komplet system med systemspecifikke produkter. Alle systemspecifikke produkter sikrer en nem og enkel monteringsproces. SkamoWall Living er DIY-venlig og kan monteres af én person med almindelige håndværktøj. Monteringsinstruktioner for hvert systemprodukt er tilgængelige sammen med en monteringsvideo.

Værdien af din bolig stiger ved montering af SkamoWall Living som indvendig isolering. Du opnår et bedre og mere behageligt indeklima - selv i de værelser, du bruger til opbevaring. Du er også sikker på, at der ikke dannes skimmel.

Ønsker du mere info?