--Skamo--Wall Living

 

SkamoWall Living er et indvendigt isoleringssystem, der gør underværker for din varmeregning. SkamoWall Living isolerer og forbedrer indeklimaet i dit hjem. Dette revolutionerende system er let at montere, sparer arbejdstimer og fjerner behovet for at flytte ud af boligen under montering. SkamoWall Living er udviklet til brug over kælderniveau i dit hjem.

Hvorfor skal du montere --Skamo--Wall Living?

SkamoWall Living er et unikt indvendigt isoleringssystem til montering over kælderniveauet. Dette system er let at montere, reducerer arbejdstiden og fjerner behovet for at flytte ud af boligen under montering. Når SkamoWall Living er monteret, er de færdige vægge er stærke nok til at holde et tv og radiatorer, og samtidig sikres et bedre indeklima ved at systemet regulerer fugten i dit hjem.

 

Af andre --Skamo--Wall Living-fordele kan nævnes

  • Et komplet systemt bestående af SkamoWall Living Board og en række SkamoWall Living-produkter.

  • Pladerne er lette og kan derfor håndteres af én person.

  • Systemet reducerer monteringstiden markant.

  • Pladerne er lette at tilpasse med almindelige værktøj.

  • Pladerne er lavet af naturlige mineraler, kalciumsilikat, og kan bortskaffes på genbrugsstationer ligesom traditionelle byggematerialer.

  • SkamoWall Living isolerer, regulerer fugt og eliminerer skimmel.

  • Forbedrer indeklimaet i dit hjem.

 

SkamoWall Living er et solidt isoleringssystem

Fordele

Indvendig isolering

 

 

Let at montere

 

 

Forbedrer indeklimaet

 

 

--Skamo--Wall Living-produkter

Omdrejningspunktet i systemet er SkamoWall Living Board. Pladerne skal monteres med de SkamoWall Living-systemspecifikke produkter. Alle produkter, der er nødvendige til montering af SkamoWall Living er inkluderet i systemet. Det gør monteringen enkel og hurtig. De systemspecifikke produkter inkluderer armeringsnet, grunder, hjørnebeskytter, kiler, klæber, lysningsplader og puds.

Sådan fungerer --Skamo--Wall Living

SkamoWall Living forbedrer indeklimaet i dit hjem. Fugt absorberes i SkamoWall Living Board, der er lavet af kalciumsilikat. Når rummet udluftes, frigøres fugten tilbage i rummet som damp. I modsætning til traditionelle indvendige isoleringsløsninger løser SkamoWall Living-systemet både isolerings- og fugtproblemer i dårligt isolerede vægge.

SkamoWall Living Board fås i standardtykkelser, hvor isoleringsværdien stiger sammen med pladetykkelsen. I modsætning til andre traditionelle løsninger monteres SkamoWall Living Board direkte på væggen. Ved at montere SkamoWall Living Board på en ikke-isoleret mur, kan du hæve vægtemperaturen markant. Dette sammen med SkamoWall Livings evne til at regulere fugtigheden i rummet vil give dig et forbedret indeklima.

Dette er unikt og gør SkamoWall Living-systemet til det naturlige valg som indvendige isolering i rum over kælderniveau.

SkamoWall Living absorberer fugt og afgiver fugten igen, når rummet udluftes.

SkamoWall Living absorberer fugt og afgiver fugten igen, når rummet udluftes.

Ønsker du mere info?