--Skamo--Wall Basic

 

Fra en kold og fugtig kælder til en varm og beboelig kælder uden lugtgener. SkamoWall Basic er løsningen, hvis du har problemer med fugt og skimmel i kælderniveau. Dette system regulerer fugt, eliminerer skimmel og forbedrer dit kælderklima.

Hvorfor skal du montere --Skamo--Wall Basic?

SkamoWall Basic er et indvendigt isoleringssystem udviklet til kælderniveauet. SkamoWall Basic regulerer fugt, eliminerer skimmel og skaber et sundt og behageligt indeklima i din kælder. Dette all in one-system består af SkamoWall Basic Board og en række systemspecifikke produkter, der sikrer en enkel og nem montering.

 

Af andre --Skamo--Wall Basic-fordele kan nævnes

  • Gennemtestet og monteret i stort antal.

  • Et komplet system med SkamoWall Basic Board og tilbehørsprodukter.

  • Hurtigt og nemt at montere for én person.

  • Nemt at bearbejde med almindelige håndværktøj.

  • Vil øge den indvendige overfaldetemperatur på kældervæggen.

  • Forbedrer indeklimaet i kælderen.

  • Sikrer en permant eliminering af skimmel.

  • Et effektivt indvendigt isoleringssystem.

  • Letvægtsmaterialer.

SkamoWall Basic er et stærk indvendigt isoleringssystem til kældre.

Referencer

Fordele

Regulerer fugt

 

 

Forhindrer skimmel

 

 

Indvendig isolering

 

 

--Skamo--Wall Basic-produkter

Omdrejningspunktet i systemet er SkamoWall Basic Board. Pladerne skal monteres med de SkamoWall Basic-systemspecifikke produkter. Alle produkter, der er nødvendige til montering af SkamoWall Basic er inkluderet i systemet. Det gør monteringen enkel og hurtig. De systemspecifikke produkter inkluderer armeringsnet, grunder, hjørnebeskytter, kiler, klæber, lysningsplader og puds.

Sådan fungerer --Skamo--Wall Basic

SkamoWall Basic forbedrer indeklimaet i din kælder. Fugt absorberes i SkamoWall Basic Board, der er lavet af kalciumsilikat. Når rummet udluftes, frigøres fugten tilbage i rummet som damp. I modsætning til traditionelle indvendige isoleringsløsninger løser SkamoWall Basic-systemet både isolerings- og fugtproblemer i dårligt isolerede vægge.

Dette er unikt og gør SkamoWall Basic-systemet meget velegnet til indvendig isolering i kældre.

SkamoWall Basic absorberer fugt og afgiver fugten igen, når rummet udluftes.

Ved at montere SkamoWall Basic Board på en ikke-isoleret mur, kan du hæve vægtemperaturen markant. Dette sammen med SkamoWall Basics evne til at regulere fugt i rummet vil give dig et forbedret indeklima. SkamoWall Board fås i tre standardtykkelser, hver med sine egne isoleringsegenskaber.

Ønsker du mere info?